O nama

Description goes here

Hostel AS  je smešten u centru grada u ulici Južnomoravskih Brigada 154 tzv. Niška ulica. Na samo par koraka od Hostela AS deli vas obilje radnji, butika, restorana, kao i poznata Leskovačka zelena pijaca, a preko puta hostela nalazi se super market sa najpovolnijim cenama u gradu.

Naše ljubazno osoblje je u svakom trenutku spremno da izadje u susret na sva vaša pitanja i pomogne Vam o svemu što želite da znate, kako o vašem boravku u Hostelu As, tako i o samom gradu Leskovcu.

Hostel As u svom asortimanu nudi smeštaj u 10 komfornih soba sličnih veličina i prelepog dizajna, ostavljajući utisak opuštene i prijatne atmosvere našim gostima.

Želimo vam ugodan i prijatan boravak u hostelu AS.

U ponudi su 5 soba sa zajedničkim kupatilom(više kabina) i zajedničkom kuhinjom, kao i 5 soba- svaka posebno sa svojom kuhinjom i kupatilom. Sve sobe opremljene su bežičnim internetom, kablovskim tv programom, jonizatorom za hlađenje i prečisćavanje vazduha. Pegla, daska za peglanje i fen na raspolaganju su po potrebi.

Hostel AS nudi na raspolaganju svojim gostima i jedan poseban komforan lux apartman povrsine 50 m2 sa prostranom terasom sa koje se vidi panorama grada. U sastav apartmana ulazi francuski +1 krevet, klima uredjaj, garderober i nocni stocici, kablovski TV program, wireless internet, kupatilo sa tuš kabinom i kuhinja sa svim neophodnim elementima.

Naš osnovni cilj je da našim gostima obezbedimo najgostoljubljiviji smeštaj.